VECKANS SCHEMA

Raringar! 

Vilken JÄVLA skitvecka jag har haft. Är jag ensam eller har någon av er också haft en riktigt dålig vecka? Jag börjar allting med att ramla ihop och bli upphämtad av ambulans som tar mig till akuten, och sedan dess har jag tvingats ligga hemma och försöka hitta andetagen. Jag är så trött på att aldrig bli frisk, så trött på att lida – för det är det jag gör just nu. Igår försökte jag ge mig ut på stan med min vän Evelyn (som jag hängde med i Palma – se här!), men det tog bara några minuter innan jag höll på att ramla ihop på nytt och fick springa in till Wienercafeet för ett glas vatten. 1177 sa åk till akuten, men syster kom och jag tog mig hemåt igen.

Jag var så sjukt jäkla ledsen över detta i går kväll att jag inte visste var jag skulle ta vägen och sms:ade Johan: ”Jag orkar nog inte med resorna som kommer nu. Jag skiter nog även i augusti. Jag vill bara må bra!”. När jag läser det idag gör det ont i hjärtat. Klart jag måste få lite Mallorca!

Om jag mår bättre i veckan så ska jag ta mig till jobbet samt välja bland dessa aktiviteter:

Måndag: Vila.
Tisdag:
Äta frukost med DAY + Jobb 
Ondag:
Jobb – Ett gäng möten gällande Malibus SJUKT stora sommarkampanj. 
Torsdag:
Jobb – UNIQLO AW och fixa till en grej som snart händer med denna blogg. Hihi.
Fredag: Frukost med Wella + äta middag på Rosendahls Trädgård för att fira ett nytt skönhetsmärke av typ världens snyggaste människa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Feel ya..

  Vill bara Andas utan att tänka på att andas.
  Hatar ångest

  A 2018-04-23 22:04:45
  Svara
 • Du är grym och kommer må bättre snart. Som
  En tipsade om här nedan, just socker är så sjukt, jag drömmer mardrömmar varje gång på nätterna när jag ätit just vitt socker. Testa uteslut det, ät socker i form av frukt och så istället.

  Och du din jävel, hur kan du bära ett så snyggt set utan att skriva vart det är ifrån? Haha.

  Massa styrkekramar härliga du!

  Gisela 2018-04-23 21:50:53
  Svara
 • Kanske är världens sämsta tips för dig o jag förstår att du kanske inte vill fibbla med maten. Men ska berätta vad som iaf hjälpt mig i min ångest som jag lidit utav hela livet. Jag tog bort all socker ur min kost. Mådde sämst i två veckor men efter det – har aldrig mått så bra o varit så stabil i mitt humör. Och sen en flummig grej, när min hjärna överkokar o är helt hysterisk så hjälper det mig extremt mkt att lyssna på binaural beats!! Det är ”brain waves” som hjälper hjärnan att komma in i ett meditativt tillstånd. När jag har stressigt mellan möten så hjälper det mig o o varva ned o bli mer samlad. Testa med ett par hörlurar i en kvart o lovar att det hjälper! Hoppas du hittar något som hjälper dig snart och att läkarna kan komma fram till vad det är som plågar dig ! 🙁 <3

  S 2018-04-23 20:47:22
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Hej Sara! Jag är inte rädd att fibbla med maten – Men jag gillar inte dieter bara. Jag ska verkligen testa båda dessa saker, för det låter ju fantastiskt! Återkommer med hur jag känner

   henrietta 2018-04-24 09:36:19
   Svara
 • Försök stanna i känslan när det känns som du ramlar ihop. Det är liksom en del av ångesten att man ”springer ifrån den” flyr från känslan. Försök stanna där. Du kommer inte ramla ihop även fast det känns så. Kramar!! Det blir bättre!

  :) 2018-04-23 19:26:49
  Svara
 • Kan sjukdomen nu ha att göra med din tidigare ätstörning att göra? Tänkte om den liksom tärt på kroppen mer än du anat? I vilket fall så skickar jag styrkekramar till dig från andra sidan skärmen och hoppas du mår bättre igen snart! ❤️

  Lilly Lo 2018-04-23 10:56:25
  Svara
  • Svar på Lilly Los kommentar.

   Hallå Lilly! Jag vet faktiskt inte. Det kan vara så att in kropp är lite mer känslig än tidigare. Tack för pepp och kärlek

   henrietta 2018-04-24 09:37:19
   Svara
 • Skickar MASSA styrkekramar till dig!!❤️ Kom ihåg att lyssna på kroppen, vila och gör det som DU mår bra av!❤️

  Kristina 2018-04-23 10:50:38 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!