Igår postade jag den här bilden på Insta Story och det var länge sedan det var ett så enormt gäng som var sugna på att få receptet. Hihi. Det är inspirerat av ett recept som Hemköp bjussade på i sin receptbroschyr, men med lite ändringar. Så här kommer receptet!
Det här behöver ni: Kantareller, Blomkålshuvud, Smör + olja, Purjolök, Vitlök, Parmesan, Ricotta, Pinjenötter, Persilja, Chili, Gurkmeja, Salt och vit- och svartpeppar .
1. Riv blomkålen smått – tänk storleken på ris. Koka den i ca. 15 Sek. Låt sedan svalna.
2. Stek pinjenötterna till fin yta.
3. Stek kantarellerna i smör med vitlök, purjolök och chili. När det fått färg – Ös i den kokade blomkålen, olivolja, gurkmeja, pinjenötterna, salt och peppar. Låt det fräsa ihop.
4. Riv ned MASSA parmesanost och lite ricotta för krämighet. Smaka sedan av med salt och peppar.
5. Strö över persilja.
Mums!