En lista om onsdag och annat kraffs.

Wrapp Live från Wrapp!

What day is today?
Hej hej tisdag!

What are your plans for tonight?
Först en hemlig grej och sedan tänkte jag träna, men just nu känner jag bara för att käka falafel och ligga i soffan.

One good Pinterest quote:

5429067615_fce6c9cebc_b

>> Här hittar ni mina andra Pinterest-favoriter! <<

What makes you happy to hear people say about you?
När någon säger att jag är rolig, intresserad eller ambitiös. Då blir jag galet glad.

Who do you miss?
Träning, min släkt, tid för fritid och att springa runt i bikini dygnet runt.

If you could have a perfect day, what would it look like?
Det är en junilördag och jag börjar dagen med en löptur runt Djurgården. Självklart har vi flyttat in på Skeppargatan. På vägen hem bjuder jag in mina kära till frukost och springer sedan förbi Fabrique Nybrogatan och köper med mig några favoritfrallor som vi sedan avnjuter på balkongen.

Jag klär mig i fladdriga byxor och en tunn blus. Nya bjässar till örhängen också. Sedan tar vi oss ut och ned till Strandvägen där vi slår oss ned i solen med ett glas bubbel. Vi sitter i timmar och pratar om livet. Bubbelglasen leder till drinkar och sedan är klockan så mycket att det är läge för middag. Vi får sällskap av Johan och Co och plötsligt har Lisa torget öppnat igen. Dit går vi! Det käkas toast skagen och efter det hoppar vi in i en Uber som tar oss till Musikaliska där jag dansar loss i mina fladdriga byxor. Svalt och härligt i kvällsvärmen! 

Klockan 04.00 sitter jag hemma på balkongen och käkar en nattmacka med leverpastej och säger “Vilken underbar dag det blev!”

Musikaliska_HenriettaJag och Richard i somras på Musikaliska. 

Something good to have?
Koriander, fina vänner och något kul att se fram emot.

What do you think is funny?
Grabbarna i Pellen Productions. Hahaha! Tror dock att det bara är vi östskötar som tycker att detta är kul.

What do you look like when you’ve just woken up?
Håret i ett rufs, klädd i trosor och tisha som båda sitter på sne. Ni som följer mig på Snapchat brukar ju få hänga med mig från uppvaknande till jag lämnar hemmet.

What are you reading?
Bloggar och då helst: Flora, Forni, Emilia De Poret, Anja, Hanna MW och Foodstories.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hm, så här sitter jag lite småbakis på ett bageri och dricker kaffe i min ensamhet på min enda lediga dag i veckan, och jag måste verkligen få säga att alltså Henrietta vilken sjukt härlig tjej du verkar vara! Jag tycker att din syn på livet är extremt inspirerande, och nåt jag verkligen vill och ska försöka ta efter. Jag förstår att du kanske inte vaknar upp varje morgon och känner dig på topp, men du verkar ha en förmåga att ändå se det ljusa i dagen (har kanske fel), men det är det intrycket jag får från din blogg, och jag tycker att det är så jäkla fint. Tänker att alla borde ha en sån kompis, som har förmågan att sprida glädje och energi 🙂
  Så ja.. fortsätt med din härliga blogg! Tack så mycket för att du är asgrym!

  hanna 2016-04-21 08:43:12
  Svara
 • <3 Ser fram emot att ses på torsdag!!

  Sofie Lundberg 2016-04-19 22:36:17 http://foodstories.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!