Johan svarar på frågor om moi.

IMG_1430

Ni är många som frågar om Johan och mig, därför tänkte jag snart bjuda er på en liten frågestund med honom. Men till dess kan ni ju läsa inlägget där han har svarat på frågor tidigare. Här hittar ni det!

”Jag lovar Henrietta skrattar inte på morgonen – då söker hon STRID!”

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha ni är ju underhållande på snap men Henrietta verkar så jävla jobbig mot dig ofta på snap!! Skulle själv blivit galen haha. Är hon så ”på riktigt” också och hur står du ut när hon driver/filmar så mycket?
  Och hur känns det att bli offentlig eller vad man ska säga på så sätt genom hennes sociala medier?

  Elina 2016-04-26 22:18:53
  Svara
 • Först måste jag säga att det var så modigt av dig att ta sådana initiativ som du gjorde för att få Henriettas uppmärksamhet även fast ni inte kände varandra. Var det något nytt för dig eller brukar du vara så modig med tjejer? Vad var det som fick dig så nyfiken på Henrietta?

  C 2016-04-26 17:35:11
  Svara
 • gulligaste ni!!

  Gabriella 2016-04-26 13:24:29 http://Gabella.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!