Valborgsmiddag coming up!

Hej fina ni och tack för alla önskemål om rubriker på blogginlägg. Så taggad på att skriva dessa! Någon mer som har en önskerubrik? Kommentera det här inlägget! 

IMG_7029 IMG_7039

Idag är det Valborg och jag befinner mig hemma i mina föräldrars hus i Linköping. Det är så rofyllt och skönt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är många av er som har kommenterat att ni saknar mina matiga inlägg med recept och annat kraffs, så jag tänkte att det är dags att ta tag i detta och jag börjar redan ikväll. Vi har precis varit ute på en promenad och på vägen hem hoppade vi in i en liten köttbutik och köpte med oss lite malet innanlår. Vad tror ni att det ska bli för maträtt av detta då? Jag kan hinta om att det blir en middag som är väldigt typisk Henrietta.

Vad gör ni ikväll? Är det bara jag som är trött på Valborg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vet du vad? Om det inte är för personligt så skulle mitt önskeinlägg handla om hur du berättade för Johan om din bakgrund med ätstörning och hur du hur han har hanterat det. Du är bäst! Kram

    Ida 2016-05-02 17:54:50
    Svara
  • Önkar rubriken: Jag som 18åring, vad du gjorde, hur du mådde, vad du tänkte/drömde. Om man får önska två önskar jag också ett inlägg om din student(dagen alltså, mottagningen, klänning osv!! <3

    Saga 2016-05-01 16:18:10
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!