Tisdagsbabbel: Duck & Crab, Fish balls i curry och Nufferton-pyjamas

Det är tisdag och idag står Wrapp, träning med Fitness Collection och middag hemma hos Elin och Max på schemat. En underbar dag helt enkelt! Idag har vi deadline till ett projekt som vi gör med Nordea nästa vecka, så nu ska jag släppa datorn och låta svetten rinna. Fram till vi hörs igen ska ni få njuta av lite tisdagsbabbel igen:

Screen Shot 2016-05-17 at 10.51.54default-1

Anka med apelsinsås är typ det godaste jag vet och krabba önska jag stod på mitt bord minst en gång i veckan. De flesta tävlar om hummern när det vankas skaldjursplatå, men jag går all in för krabban. Därför är jag så glad att det nu har öppnat en restaurang med namn Duck & Crab. Där kan du äta ostron, såklart krabba och anka i en trendig och enkel miljö. Måste gå hit snart och då tänker jag käka Duckos, vilket är tortillabröd fyllda med pulled anka och chilisås. Gott!

Kika in här! Var? Rådmansgatan 23, Vasastan/Östermalm 

croissantglass-brillo

Jag gillar egentligen inte croissanter, men kan ju inte säga något annat än att dessa små croissantstrutar från Brillo ser extremt lockande ut. De spås bli sommarens svar på ”semmelwrappen” av Elle Mat & Vin och jag gissar det samma.

haymarket_06haymarket-by-scandic-husligheter-1

Äntligen har Stockholms snyggaste hotell Haymarket öppnat! Jag fick ju en liten tjuvkik på Metro Modes 6års-fest förra veckan och jag blev totalt nerkärad i all deras inredning i Art Deco-stil. Gå dit, kika runt, bli inspirerad och käka på någon av deras restauranger. I veckan tänkte jag gå till Greta och slå mig ned i någon av deras fina rottingsoffor och käka frukost.

Nufferton_pyjamas

Jag älskar sköna kläder och är galet pepp på att Adam och Co har startat pyjamasmärket Nufferton. Deras Instagram säger en del om vad som komma skall och jag är säker på att snart alla kommer att gå runt i deras pyjamaskit. Håll utkik! Den 1e juni öppnar deras webshop.

curry-fish-balls-ramen09

Och så avslutar vi med ett litet recept som jag tycker låter mums. Fish balls i en sås på kokosmjölk, curry och citrongräs. Här hittar du receptet! 

Gillar ni tisdagsbabbel?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar ditt tisdagsbabbel och pyjamas!!!

    Tove 2016-05-17 12:48:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!