Söndagsmiddag är det bästa jag vet

Johan_rogebrant_Henrietta

I söndags hade jag en så himla mysig kväll tillsammans med hela min familj. Mamma, Pappa, Alex och Vickan kom upp till Stockholm för att fira den här gudingen som fyller 30 år på torsdag. Yej! Vi ska i för sig ned till Linköping i helgen och gå på bröllop, men mamma vågade inte tro att fokus på Johan skulle hinnas med då.

IMG_0133 Diplomat_Stockholm

Finns det någon annan tallrik fylld med mat som gör ett bord så mysigt som en charktallrik? Tror inte det. Till denna tallrik kom vi överens om att en av skinkorna inte var god, att Johan gillar att skryta om hur han knyter en fluga och att vår familj alltid har så himla kul ihop. Alltid skratt till tårar.

IMG_0145

Jag var såklart tvungen att även beställa in två ostron eftersom ”Lära mig äta ostron” är ett av mina nyårslöften.

IMG_0158

Världens bästa Pappa som faktiskt fyller år idag. Grattis till dig gubben!

IMG_0149

Efter kallsup och feta skinkor blev det varm mat och Johan käkade Kalvschnitzel som var god, men saknade sås.

Tryffelpasta_Henrietta_Diplomat

Blev lite avundsjuk på syrrorna när jag fick se deras tallrik med tryffelpasta.

Köttbullar_Stockholm_Diplomat

Mammsen käkade köttbullar som vanligt.

Middag_diplomat

Och jag själv åt en sashimi-sallad som var lika god som alltid.

IMG_0166 Henrietta_Fromholtz_Johan

Och så avslutade vi kvällen med att födelsedagsbarnet fick en liten present som matchar plånboken han fick av mig i julas. Goss!

I hela mitt liv har jag älskat söndagar, men tyvärr har dagen inte blivit det samma efter jag flyttade upp till Stockholm. Förr betydde dagen lugn, mys och lyxig söndagsmiddag. Nu i snart 5 år har dagen inneburit stress, planera veckan och en sliskig take away. Vet ni vad? I morgon flyttar jag och då ska jag banne mig börja med lyxiga söndagar igen. Mina vänner – Snart får ni en återkommande inbjudan på söndagmiddag. LÄNGTAR!

Ps. T-Bar på Diplomat är verkligen en favorit.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!