Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bloggen är inte bara en dans.

475A6040

Om exakt 1 månad har jag bloggat i ett helt år? Tiden går så fort! HÄR har ni mitt allra första blogginlägg och snart är det nog dags att göra en utvärdering av mitt första år med blogg. Solklart, nice och bara massa kul? Njäe. Ett av gårdagens lunchämnen var just detta med hur jag trivs med bloggen, allt runt om kring och människorna i det, och jag kan ju säga det att jag är himla glad att det inte är mitt heltidsjobb.

Det är tråkigt att säga, men så är det. Det mesta är SÅÅ kul, jag älskar er som läser och ni skulle bara veta hur mycket ni ger mig varje dag. Men när det kommer till branschen i sig så kunde det varit mycket bättre. Jag gillar inte tråkig attityd, sneda blickar, skitsnack och ytlighet. Mer om det en annan dag. Jag påverkas i alla fall inte av det, utan blir bara mer trygg i att jag aldrig ska bli en dryg människa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tycker om att du har ett heltidsjobbm, du känns mer mänsklig än andra bloggare på grund av det! Och din snap är amazing <3

  Emelie 2016-07-11 10:22:10
  Svara
 • Du är fantastisk och man märker så tydligt att du har fötterna på jorden. Din blogg är så härlig! Stor kram ❤️

  Matilda 2016-07-09 23:09:04
  Svara
 • Ja vad intressant! Ingen skriver någonsin om hur det är bakom kulisserna så att säga bland bloggare

  Maria 2016-07-09 21:53:20
  Svara
 • kram på dig! älskar din blogg!

  Amanda 2016-07-09 20:23:26
  Svara
 • Vad fint av dig att skriva så ärligt om hur du tycker att det är att blogga, och hur du uppfattar hela ”bloggvärlden”. Jag läser en del bloggar (har minskat i antal de senaste åren dock…) och kan ena dagen tycka att det är oerhört roligt och inspirerande att bloggar finns för att nästa dag bli rätt provocerad av hela ”grejen”. Eller framförallt hur vissa ska framställa allt så perfekt, drömskt och lyxigt. Det är säkerligen så deras liv– mer eller mindre– faktiskt ser ut men jag kan tycka att det är en så ytlig företeelse som, i jämförelse med andra viktiga saker i världen, blir rätt patetisk. Och så tjänar de så ohyggligt mycket pengar. Aja, haha. Det är hur som helst skönt att vissa ”vågar” säga vad de egentligen tycker om bloggandet och hålla det på en lagom nivå– om du förstår vad jag menar 🙂 Du verkar så ärlig och trovärdig i ditt bloggande och försöker inte försköna något. Det uppskattar i alla fall jag som läsare. Ha en fantastisk sommar och keep up the good work!

  Bea 2016-07-09 15:09:33
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand