Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pasta & scampi med hjärtan.

Ciao_ciao_stockholm

Igår åt vi middag med Caroline och Andreas, mina kära vänner som gifte sig här om veckan. Vi tänkte slå till på mysiga Ponte Fiore på Strandvägen, och jag var sjukt inställd på deras carpaccio, men det slutade med Ciao Ciao runt hörnet. Så kan livet se ut när man är lite lat och trött.

Italienskt_stockholm

Andreas åt pastan med oxfilé och Johan pizzan med bresaola som var ruggigt god. Pizza är ingenting jag trånar efter och det krävs en del för att få mitt ”mmmmm”, och denna hade de lyckats få väldigt tunn, krispig och smakrik. Bresaola är i för sig ett starkt kort.

Italienskt_stockholm

Carro åt min favoritpasta med salsiccia och jag en tallrik med gratinerade musslor, grillade scampi, kräftskärtar och någon mumsig vitlöksröra som var super. Helt klart en rätt att beställa igen!

Henrietta_Fromholtz_Ciao_ciao

 Efter middagen tog vi ett glas till (två, tre och fyra för vissa) och tjöta om allt från skit till viktiga samhällsfrågor. Mycket om planeringen inför bröllop, livet som gift, sjuka historier om uthyrda lägenheter och hur kul den här sommaren skall bli.

IMG_2555

Åh vad jag älskar mina babbelmajor! Allas käftar är lika stora och lika roliga. Vid tio avslutade vi och jag och Carro sa: ”Hej då! Ses på jobbet i morgon”. Det är så lyxigt att ha en av sina äldsta och närmsta vänner även som kollega. Det här var en perfekt sista kväll innan dem far iväg på biläventyr i Frankrike och jag och Johan bilar ned till Mallis.

Nu har jag precis kommit hem och ikväll är det C H I L L och libanesiskt från Beirut Café som står på schemat. Jag är extremt trött i huvudet och min kropp ännu värre. De båda skriker efter semester, men just nu efter en lugn och skön helg. Jag ska inte göra någonting mer än att äta mysiga luncher och bara vara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • kan du snälla länka byxan och tröjan?
    du har så fin stil

    gillar dig och din blogg skarpt!

    sonia 2016-07-16 14:54:08
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind