Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HURRA! 1 år & några gamla godingar.

Henrietta_Fromholtz

Nu har jag bloggat i 1 år. Det är helt sjunk vad tiden går fort! Jag minns så väl dagen då Johan, som jag då dejtade, sa: ”Du borde ju skaffa blogg… Så mycket som du läser alla andras och instagrammar”. Dagen efter hade jag skapat en blogg på Devote.se och ett halvår efter hamnade jag här på Metro Mode. Oj så glad jag är för att jag gjorde det och för att Johan pushade mig till det. Tack vare den här bloggen får jag dagligen bekanta mig med nya och inspirerande människor, göra balla grejer som jag aldrig hade fått utan, lära mig massor som jag kan dra nytta av i mitt jobb, men det absolut bästa är att jag har er. Ni ger mig så mycket pepp och kärlek varje dag och jag inte vet hur jag ska tacka er. Ni gör mig glad, mer lycklig, klokare, varmare och alla mina dagar blir något extra.

Tack för det och tack för att ni läser. Här kommer några gosiga gamla inlägg:

Mitt allra första inlägg! Blogglunch och en utekväll när jag och Johan var i dejtingstadie

När Wrapp sponsrade The You Ways middag under Fashion Week

Louise & Martins prinsessbröllop

När jag hade en episk Oktoberfest hos Pontus Frithiof

Favoriträtt & recept

När jag spelade in en nice film med Elsa Ekman och Wrapp

Mitt liv med anorexia. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så kul! Började du här på Metromode eller flyttades den hit efter ett tag? Vet bara själv att jag läst runt ett halvår och då här 🙂

  Cissi 2016-08-27 01:12:28
  Svara
 • Åh redan 1 år, galet vad fort tiden går!! Har läst din blogg från dag 1 och minns ditt första inlägg:) Din blogg är helt klart min favorit och visar upp en härlig men också ärlig vardag:) Tack för allt du delat med dig av genom bloggen det här året, tycker verkligen du gör ett toppen jobb<3
  Kram

  Rebecca 2016-08-26 12:50:09
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson