Le bistro Henrietta

I samarbete med Vinston. 

Chez_Henrietta

Som sagt, i fredags lekte jag fransk bistro i samarbete med Vinston som hade gett mig i uppdrag att prova de ekologiska vinerna från Les Dauphines till tuggurna av en härlig middag. Jag bjöd in 11 brudar och tanken var att servera för- och varmrätt, men när dagen på jobbet började lida mot sitt slut insåg jag att det inte gick ihop. Moule Frites på det vita vinet, ja det hade varit trevligt. Nu slutade det istället med cruditeér och tryffeldipp (GOD!) som lite matigare tilltugg innan vi högg in i råbiffarna och sörpla på det röda vinet.

Chez_Henrietta_3

Jag och J har druckit Les Dauphins röda tidigare och jag gillar det verkligen. Det vita var dock första gången jag smakade och det blev en ny favorit för både mig och övriga runt bordet.

Chez_Dauphins_Henrietta_Fromholtz_1

Chez_Dauphins_Henrietta_Fromholtz_8

Chez_Dauphins_Henrietta_Fromholtz_3

Dessa såser ser verkligen inte mycket ut för världen och det beror nog på att jag och J inte har hunnit köpa några snygga skålar. Vi har sagt att det får vänta fram till vi har fått iordning här hemma. 

Chez_Dauphins_Henrietta_Fromholtz_19

Chez_Dauphins_Henrietta_Fromholtz_15Chez_Dauphins_Henrietta_Fromholtz_12

JAAAA jag vet att den ser förfärlig ut, men jag hade verkligen inte tid att fixa dem. En sak på tallriken som jag tycker är ett måste i nästan alla maträtter som saknar crunch – rostad lök!!!

Missat mitt recept på koreansk råbiff? HÄR hittar du det.

Henrietta_Fromholtz_Middag

Min fina Elin <3 

Chez_Dauphins_Henrietta_Fromholtz_4

Och efter detta tog vi fötterna och promenerade bort till MONO där dans väntade. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!