Tisdagsbabbel: Stressätning, svenskt lyxhotell ovanför marken & helgtips!

Stress-Eating

Faller ni dit när ni har mycket att göra och börjar stressäta? Man Repeller bjuder på en artikel som svarar på varför och hur man kan sluta med det här.

Skärmavbild 2016-11-08 kl. 18.32.01

Idag fick jag höra att tunnelbanan i Tokyo är pyntad med skyltar som säger ”Don´t hurry”. Hur nice? Jag tycker att en sådan grej borde införas i Sverige, men även det här med att uppmuntra talanger till underhållning på tunnelbanan. Videon ovan får mig att vilja åka till New York bara för att åka kommunaltrafik. Se videon Highsnobiety!

ben-and-jerrys-ice-cream-and-fries-1-2

Jag älskar balla collabs och ovan har vi ett mellan glassjätten Ben & Jerrys och den hypade restaurangen And the Friet som ligger i Japan och är specialiserad på pommes. Tillsammans har de tagit fram en dessert bestående av pommes och glass (såklart), vilket är en favoritkombi hos mig. Förr köpte jag alltid mjukglass med pommes på Mc Donalds. När kommer ett samarbete likt detta till Sverige? Desserten ska tyvärr bara säljas i Japan och i limiterad upplaga. BUHU! Hittat på Hypebae!

IMG_8661_liten

Ett hotell jag vill besöka? Tree Hotel i Luleå! Alla rummen är byggda på olika sätt, men ovanför marken. Tänk vilken mysig weekend man kan ha sovandes i rummet ovan och vakna upp och ge sig iväg på äventyr ut i de Norrländska skogarna.

cooking-1013455_1280-2

 Inga planer i helgen? Mellan den 10-13 november är det Sthlm Food & Wine igen och alla som kan borde åka dit. Massa mat, dryck och roliga aktiviteter under en hel del. 160 kr kostar en biljett och du kan köpa den här!

Hahahhaha! Jimmy Kimmels årliga Halloweenaktivitet. Jag älskar barn!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!