Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Update: En hemlig lördag & fiskbiffar

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

GÖR JUST NU:
Jag kom precis innanför dörren efter en tjattrig AW med Joceline. Och jag vet ju att ni gillar när jag är lite mer detaljerad – Joceline är VD för frisörkedjan Creative Headz och vi har lärt känna varandra efter att vi blev ihopmatchade av en tjej i våras. Hon tyckte att vi skulle ses då hon gissade på att vi skulle gilla varandra, och det stämde ju. Nu sitter jag och kikar på Johan som tagit tag i middagen som jag har bestämt. Jag älskar att bestämma och sedan titta på… Hehe. Det blir lax med ett täcke av getost, honung och nötter.

IKVÄLL SKA JAG:
Chilla gärnet och äta lax med Johan! Jag är trött efter veckan och i morgon ska jag vara ute på äventyr från halv 9 på morgonen till långt in på natten.

I HELGEN:
Som sagt, i morgon blir det äventyr. Jag har inte en aning om vad jag ska göra då min bästa vän Malin endast har sagt att det är en heldag med henne? Det enda jag vet är att jag ska stå utanför hennes dörr tidigt som attan och sedan vara hennes hela dagen och natten. Söndagen misstänker jag kommer bli tung typ?

Vad ska ni göra i helgen? Vill ni ha tips på en sjukt god maträtt till helgen? Laga mina asiatiska fiskbiffar. Recept här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand