Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Update: En hemlig lördag & fiskbiffar

Processed with Snapseed.

Processed with Snapseed.

GÖR JUST NU:
Jag kom precis innanför dörren efter en tjattrig AW med Joceline. Och jag vet ju att ni gillar när jag är lite mer detaljerad – Joceline är VD för frisörkedjan Creative Headz och vi har lärt känna varandra efter att vi blev ihopmatchade av en tjej i våras. Hon tyckte att vi skulle ses då hon gissade på att vi skulle gilla varandra, och det stämde ju. Nu sitter jag och kikar på Johan som tagit tag i middagen som jag har bestämt. Jag älskar att bestämma och sedan titta på… Hehe. Det blir lax med ett täcke av getost, honung och nötter.

IKVÄLL SKA JAG:
Chilla gärnet och äta lax med Johan! Jag är trött efter veckan och i morgon ska jag vara ute på äventyr från halv 9 på morgonen till långt in på natten.

I HELGEN:
Som sagt, i morgon blir det äventyr. Jag har inte en aning om vad jag ska göra då min bästa vän Malin endast har sagt att det är en heldag med henne? Det enda jag vet är att jag ska stå utanför hennes dörr tidigt som attan och sedan vara hennes hela dagen och natten. Söndagen misstänker jag kommer bli tung typ?

Vad ska ni göra i helgen? Vill ni ha tips på en sjukt god maträtt till helgen? Laga mina asiatiska fiskbiffar. Recept här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt