Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Roasted Cauliflower

FullSizeRender-5

Igår hade jag en riktigt dålig dag, och det hänger tyvärr kvar även idag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag tror att det grundar sig i prestationsångest och press just nu. Och på det har jag gått och blivit sjuk.

Jag jobbar med hela 3 företag och det är såklart hos Wrapp där jag just nu förbereder pressreleaser och detaljer som behövs till techevenemanget Slush där vi ska gå ut med STORA grejer, men även Ivyrevel och mitt helt egna varumärke. Lite svettigt faktiskt!

Det är tur att jag har världens bästa pojkvän (som ni känner väl på Snapchat) som har sunda idéer och bryr sig. Igår sa han ”Ta ett premiärbad i badkaret, jag fixar mat och så får du massage”.Jag badade, svettades och gick upp efter 15 minuter, kom ut till köket där han stod och lagade torskrygg, vitvinssås och helstekt blomkål. Lyx kallar jag det!

Och på tal om helstekt blomkål som är så gott:

Recept på helstekt blomkål med parmesan och hasselnötter

Spicy cauliflower

Helstekt blomkål med vispad fetaost

Eller den här italienska med persiljepesto

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • apropå blomkålsrecept. dessa är så goda! absolut ett måste att testa.

  http://www.hotforfoodblog.com/recipes/2014/2/11/cauliflower-buffalo-wings

  Emilia 2016-11-17 20:22:27
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Nej vad Nice!! Måste testa. Blir redan nästa vecka då det är min matvecka 🙂 Tack som fasen för tipset!

   henrietta 2016-11-17 20:55:01
   Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand