Roasted Cauliflower

FullSizeRender-5

Igår hade jag en riktigt dålig dag, och det hänger tyvärr kvar även idag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag tror att det grundar sig i prestationsångest och press just nu. Och på det har jag gått och blivit sjuk.

Jag jobbar med hela 3 företag och det är såklart hos Wrapp där jag just nu förbereder pressreleaser och detaljer som behövs till techevenemanget Slush där vi ska gå ut med STORA grejer, men även Ivyrevel och mitt helt egna varumärke. Lite svettigt faktiskt!

Det är tur att jag har världens bästa pojkvän (som ni känner väl på Snapchat) som har sunda idéer och bryr sig. Igår sa han ”Ta ett premiärbad i badkaret, jag fixar mat och så får du massage”.Jag badade, svettades och gick upp efter 15 minuter, kom ut till köket där han stod och lagade torskrygg, vitvinssås och helstekt blomkål. Lyx kallar jag det!

Och på tal om helstekt blomkål som är så gott:

Recept på helstekt blomkål med parmesan och hasselnötter

Spicy cauliflower

Helstekt blomkål med vispad fetaost

Eller den här italienska med persiljepesto

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • apropå blomkålsrecept. dessa är så goda! absolut ett måste att testa.

  http://www.hotforfoodblog.com/recipes/2014/2/11/cauliflower-buffalo-wings

  Emilia 2016-11-17 20:22:27
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Nej vad Nice!! Måste testa. Blir redan nästa vecka då det är min matvecka 🙂 Tack som fasen för tipset!

   henrietta 2016-11-17 20:55:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!