Resultatet av Beautylash

 

I samarbete med Beautylash

Minns ni det här inlägget? BeautyLash frågade mig om jag ville testa deras ögonfransförlängande serum som de kallar Eyelash Booster och höra min åsikt om produkten och dess verkan. Såklart, svarade jag snabbt. Vem vill inte ha längre och fylligare fransar?

Beautylash_5

Instruktionerna jag fick var: Applicera ett tunt lager av Eyelash Booster längst ögonfransroten (som en eyeliner) och gör det varje kväll innan du somnar i cirka 6 veckor. Lätt som en plätt, men kan det här verkligen fungera tänkte jag? Nu har 6 veckor gått och jag lovade er att visa resultatet och ge mitt betyg.

Beautylash_13

Produkten har varit extremt enkel att använda och penseln som är liten gör att jag inte får för mycket av serumet. Namnlöst-1

Före / Efter – Det är kanske inte den bästa jämförelsen då pojkvännen inte är van vid kameran. Mina naturliga är hur som helst redan långa och jag brukar ofta få komplimanger från min omgivning om just mina fransar. Men fransarna efter 6 veckor med Beautylash – stor skillnad i både täthet och längd. Jag har fått förvånade kommentarer av mina vänner under processens gång då de precis som jag inte trodde att detta skulle fungera. Nu är det bevisat!

Beautylash_10

Jag är verkligen supernöjd med resultatet och kommer att fortsätta med serumet utanför samarbetet. Jag är nöjd med både tjocklek och längd, men det är längden som jag ser störst skillnad på. Alltså ser ni bilden? Galet långa! 

Beautylash_12

Nu då? Vill jag behålla den nya längden och tjockleken fortsätter jag att applicera serumet var tredje kväll, och för att maximera det ytterligare fortsätter jag smeta på det varje kväll. Detta kan jag göra upp till 10 veckor och jag tänkte gå för det sista alternativet. Ännu längre – ja tack!

Beautylash_7

Kanske blev någon av er sugna på att testa? Spana in deras facebooksida för att hitta återförsäljare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men hur gör man sen då? Ögonfransar växer ju ut en i taget, och faller av, se här: (http://candyeye.se/wp-content/uploads/2015/03/H%C3%A5retsv%C3%A4xtcykel.jpg) så börjar man om kuren då när alla fransar naturligt bytts ut?

    Julia 2016-11-23 11:37:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!