Torsdagsmiddag hos A Day´s March

A_Days_March

A_Days_March_middag6A_Days_March_middag5A_days_march4abds2Adays_march_2A_Days_March_middag4Agrikultur1 Ab2 D_AAgrikultur2

Agrikultur3

abc3

Förra torsdagen var jag inbjuden till en kväll i A Day’s March butik på Kungsgatan. De hade dukat upp för en ”Girls night only” tillsammans med min Metro-kollega Philip som visade upp schyssta plagg som kan bäras av både tjejer och killar. Maten var det mina vänner från Agrikultur som stod för och det smakade himmelskt som vanligt. Denna gång åt jag helvegetariskt och gösen i rätt nummer 3 byttes ut till aubergine. Heaven! Till höger om mig hade jag Stefan som är en av grundarna till märket och vi hade ett långt intressant samtal rörande människor och psykologi, han pluggade nämligen det och jag drömmer om det. Till vänster satt Rike Döpp, partner på Agency V, vilket var ett sammanträffande då Ivyrevel jobbar med dem i Tyskland. Toppen matchning alltså!

Tack för en mycket trevlig middag A Day’s March, Philip, Agency V & Agrikultur. Jag älskar när man förvandlar torsdagar till fredag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!