Torsdagsfylla med en tryffelrisotto.

thumbnail_FullSizeRender3

Igår kväll var jag och Johan bjudna hem till Caroline och Andreas för en härlig torsdagsmiddag. (Ni minns väl deras bröllop i somras?) Jäklar så länge vi har skjutit på den här middagen. Om det inte har varit sjukdom så har det varit dubbelbokning från båda håll. Suck! Jag träffar ju Caroline varje dag på jobbet i för sig, men det är ju ingen kvalité på det hänget direkt. Vi började med blåmögelost, pepparkakor och glögg i köket. Typ det bästa jag vet, alltså kökshäng och pepparkaka med blåmögel.

thumbnail_FullSizeRender5

Bredvid diskussionerna om inredningssmaker, framtidens boende och jobb stod Andreas vid spisen och rörde. Jag kunde snabbt ana att vi skulle få käka någonting med smak av tryffel… Det doftade så jääääkla gott!

5

Deras lägenhet är verkligen en favorit hos mig. Har de det inte fantastiskt fint? Varmt, modernt och klassiskt i en kombo.

Middag_december12

Vi bjöds på en magisk tryffelrisotto med lamb racks som jag njöt så mycket av att jag knappt orkade engagera mig i samtalen. Alltså när en köttbit är perfekt tillagad… Ja det är då jag påminns om att jag absolut inte kan bli vegetarian.

88

Efter middagen hölls en liten grappaprovning och på Snapchat kunde ni följa min resa från nykter till mindre klar.

thumbnail_FullSizeRender

Vi var sedan hemma runt 02.30 och jag insåg idag att jag knappt minns de två sista timmarna. Haha! Man åker alltid dit när man käkar middag hemma hos Mr & Mrs Steen.

Det var en mysig torsdag! Idag har jag inte alls mått bra och det var verkligen en pers att hoppa in i bilen och glida ned till Linköping. Men nu är jag här och vi har precis käkat indiskt och ska slå på en film. Vad gör vi här nere då? Såklart hälsar vi på min familj, men vi hämtar även en byrå, vår nya fåtölj samt en lampa.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fast är det värt 15 minuters njutning? Är de där 15 minuterna tillräckligt värdefulla för att en levande och kännande varelse ska behöva dö? Och inte bara dö – utan runt om i Europa får de genomlida fruktansvärda förhållanden som råge på allt. Tycker bara det är intressant när människor värdesätter en måltid så högt att det får legitimera ett fruktansvärt lidande…

    Ema 2016-12-10 12:52:25
    Svara
  • Vart är deras fantastiska soffbord ifrån??

    Michelle 2016-12-10 10:27:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!