Juice istället för vin & fula matbilder.

Det här kan vara den fulaste och kanske mest fattiga ”Min helg på bild” någonsin, och det gör mig irriterad. Jag har i för sig haft en rehab-helg och inte gjort värst mycket snyggt, men ändå… Från och med nu kommer min helg på bild endast vara i kamerabilder.

I fredags morse övade jag på att bli en frukostperson med att hälla upp en skål med Mymuseli Henrietta Special.

 Sedan spenderade jag dagen på jobbet och åt lunch med Niklas, en kille som också jobbar här på Absolut. Det är min nyfunna vän Ebba från Iyrevel som tipsade oss båda om varandras existens. Så trevligt! Vi avancerade inte och åt som alla andra i matsalen. Det är alltid så god mat i Absoluts matsal att man inte behöver ta sig ut till någon restaurang.

På kvällen skulle jag och Johan egentligen gå till Restaurang Kasai för att överraska vår vän Philip som fyllt år, men tyvärr blev det inställt i sista sekunden. Det är så tråkigt när människor inte kan tacka nej lite tidigare när någon försöker styra upp ett överraskningskalas. Istället tog jag och Johan en promenad runt kvarteret och stannade till på Sabai Song för att hämta upp vår fredagsmiddag.

Jag tog min favoritwok med en mix av räkor, kyckling och thailändsk basilika, och Johan käkade fried rice som var så god att jag ångrade mitt goda val.

Som jag hintade om här om dagen så har jag varit EXTREMT trött den här veckan och i lördags vaknade jag upp vid 12.00….? Jag får ångest av att bara tänka tillbaka på det då jag hatar att sova länge på helgen. Det känns som att jag missar min ledighet och allt kul man kan hitta på när det är varmt och härligt ute. Så här glad var jag då.

För att snabbt glömma och kicka igång dagen ställde jag mig och gjorde äggröra i tryffelolja till frukost/lunch. Enkelt men så förbannat gott!

Sedan mötte jag upp pinglan Elli som hade satt upp ett schema för dagens tjatter. Det kan vara bra efter en längre tid utan varandra. Man vill ju hinna med allting och inte missa en godbit.

1. Mående
2. Jobb
3. Vad hände med podcasten?
4. Relationen
5. Rådfrågning

Eftersom jag var i rehab-mode gick vi till Blueberry på Grev Turegatan och beställde varsin juice som vi slurplade i oss under ämne 1,2 och 3.

Min outfit för dagen hittar ni här!

Ämne 4 och 5 tog vi på en parkbänk mitt i smeten.

Vi kom in på det här med hur man beter sig mot varandra på jobbet och nu när det ändå är måndag och ny vecka vill jag påminna er alla om: Var trevlig mot dina kollegor! Ett god morgon, ett hej eller hur är läget gör så mycket för stämningen och trivsel. 

Sedan sa jag tack och good bye till alla mina nära och kära som antingen skulle spendera kvällen på Summerburst eller med Håkan Hellström. Majoriteten på Håkan. Jag själv som inte vågade vara på någon av platserna beställde hem en låda från Maxxos som har fått vänta alldeles för länge på en beställning från mig.

Mätt och belåten kände jag att jag ville få ordning på lägenheten för att inte behövde ha ett fix-projekt på söndagen. Det blev alltså ett städrace (EN LÖRDAGKVÄLL!) innan jag avslutade med att titta på skräp-tv, lyssna på ”Lillelördag” och käka godis.

I söndags då? Jag njöt av en morgon i mitt städade hem. 

Käkade ful-lunch I form av thairester… Det här är knappt OK att publicera på sin blogg. Haha! 

Och hängde sedan i timmar på Hay Market med Nanna, Kajsa och Elin. Det fina mötet som jag skrev om igår. Vi snackade gamla minnen, roliga sjukhushistorier, kärleken, bajs och uppdaterade varandra om livet.

Väl hemma igen slog jag mig ned på min favoritplats och lyssnade med mitt ena öra på Johans berättelser om lördagen och det andra på Solsidan. Ge mig en ny säsong tack!

Och till kvällsmat delade vi på en låda indiskt, en påse chips och naturgodis. En fortsatt ful helg och så fick vi med hela kostcirkeln!

Hoppas ni haft en kul helg! Ryktet säger att Håkan borde ta en paus – Någon som var där och kan instämma?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Var kommer din fantastiska matta ifrån?

  eva 2017-06-12 21:25:28
  Svara
 • Han har ju faktiskt gått ut med att han ska ta en paus efter sommarens turné 🙂

  sofia 2017-06-12 11:18:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!