Min helg: Nytt i hemmet, Skansen med babe & vintage shopping.

Ni vet dagar då jobbet känns extra festligt och taggat? Så var det på kontoret i fredags. Härlig start på helgen kan man säga! Vi pumpade musik, jobbade, spelade spel i pausen….. men efter det kände jag mig dålig igen. Suck…

Kvällens planer tvingades jag tyvärr ställa in, men försökte se glad ut ändå.

Det underlättade såklart att byrån vi budade hem i veckan hade anlänt.

Och en påse från Gant, massa lyxiga skönhetsprodukter och den här babyn till väska gjorde att kvällen faktiskt kändes helt OK. Mer om väskan här!

I brist på aktivitet hemma i lägenheten satte jag mig ned och grabbade tag i närmsta magasin. Jag blev snabbt sugen på att laga en Melanzane till middag och tassade bort till kylskåpet för en ingrediens-check.

Det var tyvärr tömt på aubergine och att jag var för slut för att orka gå och handla, så jag plockade istället fram halloumin och lite libanesiska såser som Johan hade varit och handlat till mig. Så fick det bli och jag var nöjd. Somnade sedan med en påse godis på magen och vaknade upp av sommarglad pojkvän som varit ute på stan och druckit öl. Gosigt!

I lördags var jag konstigt nog fortfarande risig, men Johan min drog med mig ut på stan och jag körde en favorit i repris – Den gula godingen från Indiska.

Eller stan och stan, han ville se djuren på Skansen och jag fick bara gå med på det. ”Henrietta, det är faktiskt inte varje dag vi gör som jag vill…” Det är sjukt sant och jag gick glatt med.

Vi hade några väldigt mysiga timmar på Skansen, trots skrikande barn runt varje hörn. Vi fick tiden att prata om viktiga saker som man lätt glömmer bort i den tuffande vardagen.

Vi sprang även förbi Aquarium och kikade på hajar och maneter. Är inte maneter ett väldigt vackert djur?

Efter det gick vi till Svenskt Tenn och gluttade på lampor.

På kvällen ringde min vän Erik och frågade om vi var sugna på middag. YEJ! Grabbarna ville käka ute, men eftersom jag inte kunde gå ut valde de tillslut att köpa med sig mat hem. Så mysigt!

En lördagskväll med thai och en fin vän slår aldrig fel. Vi pratade bland annat om framtidens boende. Bor man kvar i Sthlm eller är man sugen på småstadslivet igen?  Jag VET att jag aldrig kommer få feeling för Linköping igen, men Erik säger att jag ljuger för mig själv.

Igår vaknade jag med en feeling för söder och Brandstationen, fast jag hade lovat mig själv att göra ärenden i stan. Äsh! Jag ringde Malin som vilja följa med och drog med Johan. Men när vi kom fram till Brandstationen stod det ”Stängt!”….. ARGH!! Jag dubbelkollade till och med på hemsidan innan där det inte stod någonting om det, så skärpning där!

Vi gick istället till min favoritbutik WOS.

 Och gick loss i högen av alla solbrillor. De har såååå många fina! Både klassiska och galna.

Efter 1 h på Wos gick vi snett över gatan och in på Judits.

 Jag var som sagt dressad i min nya kjol från Filippa Strand Berg (som ni hittar på TicTail), väska från Loewe och Supera platforms.

Där körde vi ännu ett lång-race….

….och någon var måttligt road.

Tadaaaa! Hur fin är inte den här röda godingen?

Mina två älsklingar surar lätt ihop utan stödmat, så direkt efter fick vi typ springa ut och slå oss ned på närmsta café. Jag som ville hitta ett fint söder-fik….

Happy i väntan på sin ”innan-jag-ska-hem-och-springa-burgare”.

Jag beställde in en kolakaka och en pricey fruktsallad.

På kvällen lagade jag fried rice med röd curry och så somnade vi till Mr. Robot.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men NO jag måste ha gått precis när du gick dit (såg på din instastory också). Kan ju säga såhär mycket – du missade den magiska vintage Dior-scarfen som jag fick med mig i en påse hem 😉 Och vi gjorde samma miss med brandstationen… Bakläxa på den. KRAM <3

    Felicia 2017-07-10 20:45:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!