MALLORCA – BEACH CLUBS & STRÄNDER (+ Drink at my place?)

Det är dags för lite Mallorca-tips igen! Senast bjöd jag på en Mallorca Restaurang Guide och idag blir det mina favoriter bland Beach Clubs / Stränder.

Beach Club Gran Folies 
Den gamla klassikern som alla tipsar om och som också är fylld med svenskar. Det spelar ingen roll, för det är billigt och trevligt!

Mood Beach Club
Hit ska du åka när du bara vill chilla, dricka cocktails och käka god mat på en solbädd.

Cala Cap Falco Beach
Det här stället är inget märkvärdigt, men gosh så mysigt och SNYGGT. Det ligger i en liten liten vik, så vattnet är varmt och stranden rymmer inte alldeles för många gäster. Glöm inte att boka solstolar och lunchbord! OBS! Man behöver inte ligga på solstol. Det är lika trevligt med handduk på klippan bredvid.

Roxy Beach Club
Världens mysigaste strandbar som ligger vid stranden i Portal Nous. Alltså det här stället är så förbannat chillat! Du ligger först och solar på stranden bredvid, men efter lunchen vill du aldrig gå tillbaka till stranden. Soft musik, enkel mat, stora kannor sangria och stämningen är on top. Ta med ombyte och stanna till sen kväll.

Sa Cova
Jag vet ingenting om stället, men jag vill hit och se det i alla fall! Eller jag tror typ att man kan dyka och snorkla bra i området.

Camp De Mar
Barnvänlig och bred strand med fint vatten. Men ni fattar varför man åker hit – Lunch på Restaurante Illeta. 

Puro Beach Illetes
Nya Puro Beach är verkligen en hit. Mycket bättre än originalet som enligt mig är rätt tråkigt och bara dyrt. Svingod asian food är ett plus!

Dålig side fact: Det simmade in en haj här för någon månad sedan… Hehhehe. 

Cas Patro March
Här ligger man på en stenstrand eller på klippor och hoppar i klarblått vatten. Det bästa är när lunchklockan ringer och man får slå sig ned i den mysiga restaurangen med en drömlik utsikt över viken. Välj och vraka bland alla fiskar som typ serveras direkt från havet.

Hotel Son Brull
Jag har inte varit här, men min bloggkollega Sanna Fischer har varit här en del och det ser verkligen trevligt ut.

Hotel Hospes Maricel
Ett grymt hotell som ligger precis runt hörnet från min lägenhet. Här kan du spendera en dag och bara chilla runt vid deras solstolar. Lyxig och vuxen feeling!

 

Ha så trevligt babes och hör av er om ni ska ned till Mallis mellan den 20e – 30e juli. Drinkar at my place <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hejsan! Tittar in och läser din blogg lite då och då, är själv bosatt på Mallis sedan 15 år tillbaka, driver en liten mäklar firma på norra sidan. Hursomhelst ville bara skicka en liten kommentar men en liten rekommendation om norra sidan av Mallorca, har man bil tar de inte längre än 25 minuter att ta sig hit, och de vimlar inte at svenskar som de gör på södra sidan. Hör av dig om du vill ha lite tips från min sida 😉 jag bor själv i pollensa vilket är en fantastiskt vacker by och nu kommer våra fiesta dagar snart, men massor av traditioner som är helt galna och märkliga men ett helt klart måste att uppleva. Heja dig! Ta ingen skit som Grynet skulle ha sagt !!

    Elizabeth 2017-07-18 22:35:58
    Svara
  • Hej! Tack för den mysigaste bloggen och nu också vloggen <3 Undrar om du kan skriva om hur man litar på sin partner efter att ha varit utsatt för otrohet i tidigare förhållanden? Och tycker du att det viktigaste i ett förhållande är att lita på varandra??

    Linnea 2017-07-18 19:25:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!