Solen är tillbaka! Vi hugger den på PURO!

Dagen efter vår middag uppe på terrassen – Se här – åkte vi bort till Puro Beach Illetes som jag verkligen gillade senast jag var här med Pålle. Jag kan avslöja att jag även denna gång gick positiv där ifrån.

Redan vid 11-tiden var det dags att skåla in dagen och i handen fick jag en Screwdriver gjord med extra kärlek.

Fram till tre-tiden hann vi dricka fler drinkar, snorkla, få en P-bot på 900 kr och lösa ett och annat korsord. Men då fixade Johan ett lunchbord i den sjukt fullproppade restaurangen. Det var inte läge att klaga på att vi inte fick havsutsikt och istället satt vid ingången till toaletterna. Ja ja!

Vi hade det rätt gott ändå och jag hade sällskap i världsklass.

Och så fick vi ju dessa godingar mitt emot oss.

Medan vi läste igenom menyn körde vi frågelekar och tog det här kortet.

I frågan ”Var skulle du bo om du inte fick bo i Sverige?” svarade jag London eller Köpenhamn. Vad hade ni valt?

Cheers!

Evelyn är typ den enda tjejen jag har regelbunden kontakt med från min gymnasieklass. Rätt sjukt ändå eftersom vi inte umgicks mest då. Men det finns ju sina anledningar.

Jag hade som hela den här veckan på mig min baddräkt från ZupCake.

På sidan av bröd, oliver och aioli beställde vi in den här drömtallriken med calamares på en bädd av spansk skinka. Mums!

Till varmrätt käkade Evelyn den asiatiska biffsalladen som var sådär, Philip en bra köttbit och jag den asiatiska carpaccion med srirachamajo och mango. Den ÄR så god! Alltså god god god. Drömmer om den varje natt nu.

Och Johan tog kebaben med picanha som bara fick 5/10.

Avslutade gjorde vi sedan med bubbel och minidrinkar i solen. På kvällen skulle vi alla ha gått till min favoritrestaurang Gaudiex Bodega tillsammans, men så blev det istället en kväll fylld av jobb. Jag gråter fortfarande för att jag missade vårt bord där. Det är typ omöjligt att boka… Men men. Jag käkade Thai och en påse chips istället.

Minns ni när jag och Pålle var här i våras? Kika in här annars!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!