Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR MAN BLIR STOR PÅ YOUTUBE @ HOBO HOTEL

Här om dagen var jag och några från Metro ModeHOBO Hotel för att lära oss mer om Youtube, av Youtube själva. Vi gick igenom hur mediet har förändrat, hur man lyckas med sin kanal, vilka som finns där, hur man lägger upp en strategi och hur man jobbar med sökord. Superintressant! Någonting som både jag och Sandra undrade över var varför ”hauls” är så populärt, då det är ett väldigt segt upplägg, men också varför YouTube som kanal har blivit så populärt då det i sig är ett segt format. Har de som läser våra bloggar verkligen tid för Youtube och att titta på ex. ”Hauls”? Är det inte bara barn som finns där? Svaret vi fick var nej. Vi är tydligen många som är där.

Så fråga till er som inte tittar på Youtube: Varför inte? För att ni ska tycka det är kul, vad vill ni då se? Hur långa avsnitt?

Fråga till er som redan tittar: Vad vill ni se i min kanal?

Här kan ni börja prenumerera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Vad hönde mellan dig o Anna? Gillade er podd!

  Ggg 2017-09-17 21:21:29
  Svara
  • Svar på Gggs kommentar.

   Jag och Anna fick tyvärr lite för mycket på andra håll, där av ingen mer podcast 🙁

   henrietta 2017-09-19 20:08:34
   Svara
 • Detta är en helt annan fråga, kanske lite privat men man undrar ju? Vad hände med dig och Anna och eran podd, såg också att hon inte följer dig på instagram längre. Ni verkade ju väldigt tighta. Men efter det att hon skulle till Palma har du aldrig nämnt henne igen?

  A 2017-09-16 06:57:52
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hallå du! Det där med Instagram var något nytt för mig. Vi är inte osams eller någonting, men det var en hel del saker privat som kom vägen…

   henrietta 2017-09-19 20:09:28
   Svara
 • Jag kollar på DIN yt för du är så äkta, rolig och får mig att må bra!

  Liv 2017-09-15 19:13:55 http://nouw.com/lucine
  Svara
 • haha ÄLSKAR hauls 😀 är 25 år och kollar på typ alla stora kvinnliga youtubers i sverige typ therese lindgren etc. bästa är ”what i eat in a day”, shopping hauls och ”vanliga” vloggar, typ från resor. ps oj vad det var segt att kommentera, det här fältet fungerar kanske inte helt korrekt? kram ha en fin helg!

  Lina 2017-09-15 14:43:29
  Svara
 • Jag kollar i stort sett aldrig på klipp på Youtube. Det enda jag någonsin tycker är roligt att titta på (utöver någon enstaka intervju med någon favoritskådis eller liknande) är mina favoritbloggares klipp som handlar om exempelvis: ”gör er iordning med mig”, ”följ med hem till mig”, ”följ med mig genom en hel dag”. Den typen av klipp gillar jag, för att de i stort sett är som vanliga blogginlägg men lite mer på djupet och i rörlig form.

  Jessica 2017-09-15 14:20:06
  Svara
 • Jag är 25 men älskar youtube, står alltid på hemma hos mig och min sambo. Han älskar din kanal lika mycket som jag vilket är så roligt, är din personlighet som han fastna för mest då den är så härlig. I din kanal skulle jag vilja se kanske dina senaste köp, matlagning, följa med dig på event, film när du gör i ordning dig, någon rolig challenge med Johan om ni inte tycker det är för töntigt. Tycker Angelick Blick har en bra kanal med varierat innehåll! Pussokram

  Amanda 2017-09-15 14:14:31
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   ahahaha! Men nu blev jag alldeles varm i kroppen. Så himla kul att ni båda gillar att titta! Det gör mig så himla glad

   henrietta 2017-09-19 20:11:46
   Svara
 • Neeej, inte för långt, håller helt med dig där!! Älskar avsnitt som är ca 10min, då hinner man se det på bussen/kafferasten/matkön osv!
  Tack för en bra blogg<3

  Daniella 2017-09-15 13:58:29
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind