STAYCATION PÅ AT SIX, OSTRON och COLLECT & BOTTLE

Min helg började med att jag tog med mig min kund Pernod Ricard (Malibu, Kahlúa) till YouTubes kontor för att få två inspirerande timmar med Sara Mattsson som jobbar där som Strategic Partner Manager. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag tänkte med posen ovan. 

Som avslut på jobbdagen blev det jul-, hejdå- och lycka-till-fika för min chef och vän Lisa, som nu går på mammaledighet. Buhu och hurra! På kvällen käkade jag pasta arrabiata hemma i min ensamhet och fixade lite smått inför lördagens överraskningsdag för Mallan.

Lördagsmorgonen var svettig. Vi skulle egentligen ha börjat överraskningsdagen med ett PT-pass med Fannie Redman på Kampsportslabbet (här är hennes blogg!), men Mallan meddelade att hon var hostig och därför fick jag snabbt styra om i schemat. Vi började istället dagen med att checka in på Hotel At Six (snyggaste hotellet i stan!) för att sedan ge oss ut på en promenad runt Gamla Stan.

Malin gav ju mig en generös och underbar heldag för ett år sedan – SE HÄR! Då gav hon mig brev för varje ställe vi skulle till. Jag kunde ju inte göra samma sak, så istället skapade jag ett Instagramkonto där jag postade ledtrådar i under hela dagen samt tydliggjorde min kärlek till henne. Hihi. Som ett nykärt par.

Väl tillbaka på At Six styrde jag upp mitt alldeles egna spa i form av ansiktsmask under en meditation via Spotify. Haha! Så mycket skratt där.

Jag hade pimpat hela rummet med härliga skönhetsprodukter från Cicamed, LCC, Maria Nila och scrub från ACO. Men även At Six bjöd på lyxiga detaljer i rummet så som skönhetsboxen på bild ovan.

Vi gjorde oss sedan i ordning för ”en dag på stan” och vips så satt vi på At Six restaurang.

För att njuta av deras Punch Brunch. Så lovely!

Vi började med att beställa in en av deras drink bowls – Golden Leaf. Man fick alltså in en gemensam ananas och en soppslev att häll upp sin drink med. Så snyggt!

Rolig side fact: Personalen pratar engelska och när jag skulle beställa råkade det bli ”we would like to have that anänanas you told us about filled with Golden Leaf”…..

Haha! När man ber en person i personalen att fota. Klassiker! Men ser ni rummet längst in? För trevligt att samla sina vänner där för en festlig brunch.

Vi började med varsitt ostron.

Jag och Malin betade av det mesta i lördags, men vid brunchen förde vi åsikter och tankar kring den hypade dokumentären ”What a Health”. Någon av er som sett?

Jag åt den grillade vita tonfisken med chilimajo, koriander och krispigt bröd.

Mallan kycklingdumplings och glasnudlar i buljong. Båda var awesome!

Efter det bokade jag en taxi som tog oss bort till Södermalm och Collect & Bottle.

Som är ett helt magiskt ställe där man får göra sin egen parfym. 

Mallan skrev om Parfym-marknaden i sin C-uppsats på Handels och har alltså varit ett freak när det kommer till skönhet och doft. Därför passade den här aktiviteten så himla bra.

Men mer om detta ställe i morgon!

Efter 2 timmar av doftande åkte vi tillbaka till At Six med varsin parfym i handen.

Medan Mallan stod i duschen beställde jag upp lite gott försnacks.

Champagne, godis, linschips och kaffe. Här satt vi och njöt i timmar och tappade allting annat. Som Mallan sa: ”Jag är som i en liten bubbla just nu”. Det är fasen inte ofta man får tid för bara varandra utan en stressig omgivning.

Sedan hoppade vi in i badrummet och sminkade oss samtidigt som vi dansade loss till min Spotify-lista ”Henriettas Old Love” fylld med hits från A-teens till Vengaboys.

Klockan 20.00 hade jag bokat bord på drinkstället Pharmarium som ligger i Gamla Stan. OBS! Man måste boka bord. Det här stället är perfekt för en dejt! Det är typ omöjligt att det blir en stel stund.

Det är ett asballt ställe som bara har massa annorlunda drinkar av högsta klass. Jag har länge varit nyfiken på deras drink som ryker, så jag slog såklart till på den. Mallan tog en på bl.a vodka och champagne. Haha! Skapligt kittlande kombination.

Vid detta stopp kom vi in på varandras framtida möhippor. Vi försökte utan hjälp från den andre skapa inbjudningslistan på de som skulle bli medbjudna. Ingen av oss klaffade helt då vi båda har en rätt rörig och bred vänskapskrets. Och då känner vi två varandra helt sjukt bra. Vi snackar alltså rörig krets.

Del 2 av denna kväll och helg kommer tidigt i morgon bitti <3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!