It´s Pleat + inbyggd sammetssoffa i köket!

Målet med årets första helg? Chilla gärnet vill jag lova er. Samt komma igång med träningen och hälsan igen. Gud så jag har saknat det och på det må toppenbra. För det är det jag gör när jag tränar. Men för att komma igång ordentligt krävs det en helt vit helg och bara massa mys. Så idag började jag dagen med massa faktureringsfix hemma för att sedan gå och träna på SATS. OBS! Gud vad jag ogillar sats. Måste byta gym. Sedan ringde Johan som ville fika….

Jag i min mest inspirerande outfit någonsin… (after workout!)

Jag sa: Snälla snälla kan vi gå till It’s Pleat!

Han: JA JA JA! 

H&Ms nya fik /slash/ lunchställe som jag har velat se och testa så länge.

Och jag gav 10 av 10 Points fort jag klev in. Så otroligt fin inredning och jag fotade på för fullt för inspiration till min nästa lägenhets kök. Tänk er så fint att ha en inbyggd sammetssoffa i köket med inbyggd växt-del bakom?

Jag hade egentligen tänkt att mata min svinhungriga mage med lunch, men då en långkokad bolognese väntade hemma tog jag istället ett fantastisk gott mellis. Ett matigt fröknäcke med rödbetshummus med kaffe och en ingefärashot.

Och nu är vi hemma. Jag ska äta bolognese med bönpasta och klippa vlogg medan Johan ska iväg och tävla med sin bolognese i Bolognese Open. Som jag skrev om här!

Vi hörs i morgon babes! Ps. Jag blir alltid så glad när ni kommenterar här i bloggen, skriver på instastory och mailar. Ni är bäst! Och önska mer vad ni vill se / höra! 

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar Pleat! Har testat grillade mackorna, en sallad och latten + chiapuddingen rekommenderar allt ? så bra priser också! (Nåväl för att vara Stockholm city) ?

    Liv 2018-01-07 15:29:01
    Svara
  • Kan du inte berätta mer om ditt företagande? Hur gick du tillväga för att starta ditt? Hur vågade du? Hur ser admin-delen ut? Vad är jobbigast/bäst med eget? Din och dina systrars planer? Tips till någon som vill starta eget? Heja dig!! /Lkpg fan ?

    Charlotte 2018-01-06 21:34:24
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!