JÄVLIGT CHOCKAD JOHAN…. OCH SMICKRAD

Här kommer några bilder från helgen! 

I fredags körde jag och Johan ett race i garderoben och rensade typ ut hälften av allt vi äger. Överdriver, men sjukt mycket kläder och skor i alla fall.

Men tom ska ju inte garderoben stå tänkte jag och gav mig ut på jakt efter mer vackert kraffs att fylla den med. Önskar mig dessa sneakers från FILA mest av allt just nu. 

På kvällen moffade vi chips till tonerna av min Spotifylista ”Old Love” och efter det blev det bolognese. Det känns typ som om jag har skrivit ordet bolognese i varje bloggpost den senaste veckan. Så är det nog.

På mig bar jag en favorittisha från TicTail som jag helt har glömt bort att ge kärlek. Väldigt dumt, för den är himla fin och färgglad. Vilket jag gillar.

I lördags begav jag mig till gymmet för andra gången efter jag blev frisk. Skitläskigt! Jag vill verkligen aldrig mer bli sjuk från och med nu.

Matade mig sedan med ingefärashots + fröknäcke och rödbetshummus på It´s Pleat. Som ni kan lära mer om här! 

Idag har jag och Johan spenderat timmar hemma och plåtat kläder som vi ska sälja. Inget Sellpy här inte! Och jag har haft på mig min finaste stickade tröja från Lindex samt min Apple Watch som jag måste börja använda igen.

Och när jag lite senare var ute på en promenad i kvarteret gick jag förbi DET HÄR KÖKET, som enligt mig dödar alla vinnar-kök på Pinterest. Då menar jag enbart självaste stenen. Ni som använder Pinterest hoppas jag förstår. Så unikt.  

Nu på eftermiddagen ville Johan gå en sväng till Fältöversten bara för att man aldrig annars gör det. Vi var både förvånade över hur fint det har blivit och efter det blev jag förvånad över att Johan ville köpa plastväxter? Som också verkligen såg ut som plast. Han är bakis.

Och som tidigare sagt – Jag blir otroligt glad när ni delar saker med mig. Allt i från hur er dag har varit till när ni har lagat mina recept och gillade det. Absolut inte när ni tycker att det smakar blä… hehe. MEN HUR SMICKRAD blir jag inte när ni delar mina prints som jag säljer på Wall of Art? Kärlek på det! Jag blev så glad idag när jag fick den här bilden skickad till mig på InstaStory! TACK!

Nu ska jag slänga mig i sängen och kika på DARK. Någon som tittar?

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!

  Vart står du i ”Hannalicious” debatten?
  Om du inte är insatt så handlar det om att Hanna skrev ett inlägg där hon uppmärksammade att hon inte ätit efterrätt på grund av att hon ska plåtas veckan därpå.

  Kände rent spontant att det var onödigt att ens benämna i samma mening, men hade gärna fått din syn på det hela (som ändå är friskförklarad osv.) om hur det kan påverka!

  Du är bäst!
  Kram

  Ebba 2018-01-08 18:38:59
  Svara
 • Åh vad kul att se! Du är grym!

  Annika Hultgren 2018-01-08 16:04:24 http://www.WallofArt.se
  Svara
 • Printsen är så sjukt fina!

  Josefine 2018-01-08 08:23:29 http://bluedent.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!