ÅRE & TOTT HOTELL – Vi är här!

Vi har äntligen landat i Åre efter en sjukt lång dag på flygplatsen p.g.a lite trötta förseningar… Men det är skönt att vara framme och vi alla är glada trots den långa väntan.

För er som missat vad jag gör här: Re:member är min kund och i höstas presenterade vi en superrolig influencer-idé som de gillade lite mycket som oss – och nu ska den gå live. Margaux är här, Elin, Ida från Aller och min kollega Nathalie. Vi bor på Tott Hotell och blev tilldelade en helt maaaagisk och enorm svit med både megabastu och bubbelpool på taket. Så sjukt härligt och vi är väldigt glada över att vi valde att stanna här.

Ser inte detta ut som en dröm-söndag?

När vi kom fram var klockan så sent som 21.00 och vi beställde upp mat till rummet. Jag tog en Norrländsk version av Poké Bowl med röding, ris, rostade trattkantareller, majo och bönor. Till detta adderade jag världens godaste sötpotatispommes med smält ost…. som var to die for. 10 poäng på maten enligt alla.

Och nu har vi precis bastat klart och ska lägga oss i sängen för att orka gå upp tidigt i morgon.

Vad händer i morgon då? Ni kommer att få bestämma hela Margaux och vår dag här uppe i Åre genom att rösta på hennes Instagram Story. Under hela dagen kommer det dyka upp frågor som hon vill ha svar på under 30 minuter, och sedan får vi se vad som händer. Spännande! Och glöm inte att hänga med <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!