2 sorters falafel – en vann!

thumbnail_IMG_2056

Med den här finfina falafelrullen firade jag att jag lyckades ta mig igenom hela dagen utan att somna eller gråta av trötthet. PJU! Det är så sjukt mycket just nu (mer än annars när jag säger så…hehe), men tyvärr kan jag inte säga vad det är då det är extra top secret. Varför säger man ens så? Jag återkommer babes!

På tallriken ligger det i alla fall två olika sorters falafel då jag kände att det var på tiden att göra en ordentlig jämförelse de två sorterna emellan. Felix vann över Hälsans Kök – Sjukt otippat samt ett megatips till dig som vill äta en prisvärd och snabblagad falafel.

Mat och kvällsbabbel alltså…Nu ska jag sova <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!