Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Juni juni juni….

Vi är inne i juni! Tänk att tiden går så snabbt att man knappt hinner njuta av maj. Eller va fan…. Jo det har jag ju gjort! Jag var ju i Palma och hade det gott, men nu påminns jag om att jag måste börja njuta mer av varje tillfälle. Varje sekund.

Juni förra året var helt magiskt bortsett från starten. Så här såg det ut:– En natt på sjukhuset –

Jag inledde månaden med att akut åka in till sjukhuset efter att i flera dagar ha haft svårt att andas och knasiga hjärtklappningar.– Lancome på Rosendal –

Jag var på en finfin frukost med Vass där jag både fick upp ögonen för min idag favorithudvårdserie samt hade lyxen att få sitta och käka tillsammans med förebilden Ebba Von Sydow. Hon är verkligen en grym kvinna! – Carros hippa i Budapest –

Jag och härligaste gänget i stan kidnappade min äldsta vän Caroline och tog henne till Budapest för en helt magisk möhippa. Gud så jag längtar tillbaka till den helgen! – Saknade Miss Eklunds hattkalas –

Min fina Linn fyllde år och bjöd in mig, lite PR-peeps och gamla godingar från hemtrakterna på kalas. Sushi, bellini bar och hattar så stora att det gick att käka upp alla chips i sin ensamhet.

Hej hej Skeppargatan!

Jag och Johan flyttade in i vårt älskade hem och levde i ett kaos.– Super Yoga med FitnessCollection –

Åh vilka fina flashbacks jag får av det här eventet! Tänk att jag råkade springa in i Julia som jobbar för dem och att vi idag är goda vänner och ska gå på fest tillsammans i morgon. GOS! – Johan 30 år –

Min älskling fyllde 30 starka år dagen efter vi flyttat in och det firades med grabbarna i ett hem fyllt av flyttlådor och Kommendören på kvällen.

– Caroline + Andreas = Sant –

Jag var på världens finaste bröllop med tema FEST.

– Midsommardröm i Båstad – & Midsommardagen på Pepes –

Förra året packade jag väskan och åkte ned till Båstad för att fira midsommar (min och Johans första!) och dagen efter gav vi oss ut vilt i natten. Den här helgen fick jag också lära känna världens bästa Göteborgare – Louise, Erik, Hanna och Bernvid!

Vilken fullspäckad och bra månad Juni var år 2016 – Hoppas på en minst lika bra i år!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind