Reunion @ Ling Long

What a day! Jag började dagen med att åka ut till Liljeholmen där kontoret ligger och for sedan vid lunch in till stan igen där det vankades inspelning med Metro.

Kavaj m. tillhörande shorts (som inte syns) – H&M / Skjorta – Zara / Skor – Superga

Ett litet klipp från inspelningen som jag delade med mig av på InstaStory. Jag vaknade på rätt dåligt humör i morse, men efter min första kopp kaffe på kontoret kände jag att dagen vände till det motsatta. Faaaasen så fnittrig och busig jag har känt mig idag, och jag älskar när jag får den feelingen.Det händer ju rätt ofta nu för tiden också. Jag tror att jag får tacka mig själv för alla kloka beslut som jag tagit den senaste tiden.

Jag lämnade jobbet vid sjutiden och tog mig då till Ling Long för en AW med några raringar från mitt gamla Linköpingsgäng – Claes, Sacco, Nanna och Jossan. Alla drack öl förutom jag som drack bubbel och käkade popcorn.

Finaste Nanna och Jossan!

Nanna har jag redan hunnit presentera här i bloggen, men Jossan har jag inte träffat på evigheter och därför undrar ni kanske hur vi hör samman. Vi var två ”balla” tjejgäng på Katedralskolan i Linköping – Nanna var en del av det ena och Jossan det andra. Jag umgicks absolut mest med Nanna och Co, men hade även en plats i Jossan och Kajsas (Kajsa som jag presenterade här!) som jag började i samma klass som på gymnasiet.

Eftersom det var flera år sedan vi träffade varandra blev det en update kring bordet. Jag kom då att tänka på hur ballt det är att vi är så vuxna nu – Nanna är snart färdig läkare, Jossan snart revisor, Claes är designer på spelbolaget DICE och Sacco jobbar med fonder och sådant som jag inte fattar. Var det inte igår vi stod och vevade på nattklubben Platås dansgolv? Det blev en middag också. Claes käkade buns och oumph, och vi andra åt dumplings, tonfisktataki och edamambönor. Gött! Jag gillar verkligen Ling Long. Enkelt, asiatiskt, mysigt.

Nu ska jag sova <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Avundas din klädstil så mycket!! Så fin!

    Tilda 2017-06-21 10:18:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!