En helg med ELLE-galan och blodigt KÖTT.

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

I fredags var det extra fullt ös med jobb då jag har lite att jobba ifatt pga all sjukdom, men vid lunch tog jag en snabb och välförtjänt paus på Creative Headz för att få håret fixat till ELLE-Galan. 

Från frisören och hem fick jag skjuts av Porsche i deras sprillans nya Cayenne (för fet!) och väl hemma blev det ett krismöte med mig själv gällande kvällens outfit. Det var skorna som var problemet, men löste det i sista sekund med ett par gröna från Zara.

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

Klockan 17.00 stod Porsche utanför dörren igen, men denna gång tog den mig till Nobis Hotel (med David Hellenius i baksätet)….

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

Där Youtube hade en svit fylld med finbubbel och härligt förpepp. Säg hej till Antonia och Sophia som båda jobbar på Google.

Foto: Johanna Lundqvist

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

 Jag kom på att det var dumt att gå runt i kostymen och käka chips i timmar innan galan, så jag löste förfesten i handduk och en lånad body.

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

Antonia och Sophia lämnade Nobis tidigare och då kom istället Roshi och Sharare förbi på häng, poppa bubbel och tjatter.

Ni har väl inte missat mina inlägg om när vi var i Turkiet i oktober? Inlägg här!

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

Sedan tog jag en kik i badrummet och adderade kvällens väska till min outfit (länk här!)

Och hela min outfit hittar ni HÄR!

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

Vips så var vi på Grand Hotel och ELLE-GALAN 2018. Omringad av hundratals snyggingar och vackra skapelser.

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

Jag och Roshi! 

Jag älskade att man fick varsin (eller hur många man ville) mini-Moët när man kom och till det en liten Moët-strut . Blev sjukt inspirerad till att hitta en liknande strut-lösning till att bjuda på hemma.

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz YOUTUBE

Inne i vimlet hittade jag tillbaka till Antonia och Sophia som hade ställt sig i den sjuka kön till röda mattan. Är det inte lite knäppt att kända människor står och köar till en röd matta? Speciellt när mattan inte har något som helst syfte?

ELLE GALAN 2018 Henrietta Fromholtz

Jag undrar verkligen varför och kan väl försvara min egen bild med att det var min första ELLE-gala. Men jag lovar att jag säkert hade gjort samma sak om jag var känd.

Showen var en höjdare, Icona Pop fantastiska som konferencier och så jag gladdes mycket av att se så många nya ansikten som vinnare. Extra kul att Josefina som var med mig och Ivyrevel ned till Palma vann årets make-up artist.

WOOPS? Vad hände här? Jo jag smet iväg mitt i showen och tog en taxi bort till PAPAS där en festligare tjejmiddag väntade. Malvina och Krissi i glatta livet ser vi här. 

En Bruschetta x 10 tack!

Fredrika Gyllang _ Fiffi Puff _ Caroline G

På PAPAS kan man ju inte umgås med alla vid sitt bord pga ljudvolymen, så det blev supermegahäng och intressanta diskussioner med dessa girls – Fredrika, Caroline och Fiffi. 

Vi bestämde oss för att dela på några rätter och tog in italienska Frikadeller med spagetti samt en Ossubuco Milanese. 

restaurang PAPAS Sthlm

Gott som attan och speciellt efter några timmar på rangliga klackar på en svettig och intense gala. Då blir man hungrig hörni!

Vi avslutade Papas med min favoritdessert ”Espresso Martini” och drog sedan vidare till Bergmans för dans.

När jag vaknade upp i lördags var det bara att snabbt glömma bakfyllan och dra på tightsen. Jag och Freddie hade nämligen bokat promenaddejt och med sig hade hon världens sötaste Stella.

Resten av dagens gick ut på att hämta andan…, njuta av långa kompissamtal och vila. På kvällen kom Johan hem med livets jäkla flankstek som han skulle laga till middag. Fram tills den var redo mättade han med mig ställde fram mina favoritchips – Linschipsen från Estrella!!

Jag har ju sagt vegetariskt 5 av 7 dagar i veckan och när vi väl äter rött kött så ska det vara bra skit och fint tillagat. Ovan se ni ett utmärkt exemplar av mina kriterier. Hur föredrar ni ert kött?

Flankstek med chimichurry

Till köttet serverade han en perfekt chimiechurri, skysås på köttsaften och sourcream-potatis.

Förbannat gott! Det var nog det godaste jag ätit på väldigt länge bortsett från kvällen på Rutabaga. Under vår middag redde vi ut några frågetecken oss emellan, drömde oss bort till sommaren och så peppade Johan mig i min andning som blev (som vanligt) sämre på kvällen.

Stackars Johan som dagligen måste dras med en tjej som ständigt sitter och tappar efter andan. 

Jag somnade vid 04 på lördagen… Det gick tillslut när jag vände på hela huvudet till änden av sängen. Så som ni ser och nog förstår var jag lite trött när jag vaknade i söndags.

HENRIETTA Fromholtz

Jag behövde verkligen luft och solljus för att vakna till och typ tvingade Johan med ut på en promenad. 

Och vilken promenad det blev – 1,2 mil i livets jäkla vinterväder! Min andning var dock aj aj aj.

Väl hemma igen ville Johan städa och var inte feg med att uttrycka hans irritation mot alla bloggbud jag dagligen får. Han hälsar: ”Inte ett bud kommer innanför denna dörr om inte jag får någonting!”

Jag gav mig istället ut på stan för att fortsätta tänka på andningen och kolla lite rea på Mood gallerian. Gissa vad jag köpte här? Mer fjädrar såklart! Men vita fjädrar! Tänker till sovrummet. 

ELLE GALAN Henrietta Fromholtz

Några minuter senare stod jag på Rodebjer, hittade en goding som jag sedan gick och köpte på 60%.

På vägen tillbaka hem tappade jag nästan andan när jag trampade förbi Valeries butik. Är inte den här bikinin ”går inte att beskriva med ord”?  I NEED THIS ONE.

Vi avslutade sedan helgen med en svenne-faijtas by Me.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh köttet ser fantastiskt ut! Kan du inte ge lite tips på hur ni får köttet så fint och recept på chimmiechurron? ?

  Linn 2018-01-23 11:39:00
  Svara
 • Alltså kavajen<3

  Tilda 2018-01-22 11:18:59
  Svara
 • Så snygg kostym!

  Josefine 2018-01-22 11:04:33 https://luckytarot.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!