LISTAN OM 2017 – Ett jävla skitår. Med några toppar.

Som jag snodde av grymma Sandra.

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?
Genomförde en kampanjplåtning i Palma, lanserade ett project tillsammans med Google, åkte till Palma i min ensamhet för att hitta lugn, sprang min första mil, lanserade en podcast och röjde loss på Way Out West.

Vilka platser besökte du?
Palma x tre , Franska Rivieran, St. Anton och Turkiet.

Vad var din största framgång 2017?
– Att jag stod upp för mig själv och inte tillät mig själv att bli behandlad som en påse skit och på det sa upp mig.
– Att jag vågade bli sjukskriven och då insåg att framgång är så mycket mer än jobb och pengar.
– Att jag signerade ett bokkontrakt.
– När jag tackade nej till ett VD-jobb för att ta ett jobb för min hälsa.
– Mina vänner och älsklingar! Det är helt otroligt att de har orkat med mig under 2017 och stöttat mig i allt. Det är den största vinsten i livet. Nu sitter jag här och skriver i tårar med Ed Sheeran på högsta volym. Fan vad jag älskar er mina vänner! 

Bästa köpet?
Min Loewe-väska
Min bettskena
Alla flygbiljetter
Mina matstolar

Gjorde någonting dig riktigt glad?
2017 har varit ett sketet år, men herregud så många glada stunder jag också haft. All kärlek från mina vänner, att alla NI läsare har givit mig så mycket styrka och att jag funnit ett gäng så fantastiska nya vänner. Och för att jag och Pålle har kommit varandra så nära.

Och ledsen?
Ledsen för att arbetsgivare aldrig slutar förvåna. Ledsen för att en nära vän ljög och aldrig mer hörde av sig. Ledsen för att jag varit sjuk så länge nu. Ledsen för att jag missat så mycket av livet för jobb.

Årets låtar?
Wiktoria – As I Lay Me Down
Daniel Adams-Ray och Linnros – Sitter på en dröm
Miss Li – Aqualung
Sabina Ddumba – Effortless
Lana Del Rey – Video Games
POLO & PAN – Dorothy

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare. Samtidigt som jag vissa stunder varit gladare. Men totalt har jag varit ledsnare.

Favoritserie?
Jag gillar inte serier. Det vet alla som jag känner. Men jag har faktiskt fastnat för en serie i år och det är Homeland. Jag gillar även Bron och den startar ju nu i januari igen. WIIIE!

Bästa matupplevelsen?
För mig handlar matupplevelse inte bara om maten, utan om maten + servicen + sällskapet + moments + omgivningen.

– Kvällen när jag och Johan åt på Amaya i Palma hade vi flera moments när vi pratade fint om livet och vår framtid. Maten var fantastisk och någonting helt nytt och så avslutade vi kvällen ute i köket med restaurangägaren som vi klickade med.

– Båda mina besök på Rutabaga i Stockholm har varit ruggiga upplevelser. Första gången var det maten med drycken. Dyr champagne och nytt glas till varje rätt och besök nummer två nu i December var det maten i kombination med moments med min bästa vän. Vi diskuterade varandras framtida möhippor, skrattade högt och pratade om att fly landet en dag för ett längre tag.

– En simpel smörgås och chips sittandes i offpisten med Ellinor, Philip och Johan. My god!

– En turkisk lunch på Hotel Macakizi. Maten var magisk, åt gjorde vi till en underbar utsikt, solen hettade precis lagom, jag var ledig och bredvid mig hade jag Jacob De Geer som bjöd på spännande historier om att bygga bolag (iZeattle) samt jävligt roliga skämt och snabba vändningar. Adderar: Så sjukt kul att lära känna Jacob och Faye i Turkiet. 

En mobilanteckning:
14/8 2017
Det är ett sett att ta kontroll över någonting när det är svårt att ta kontroll över annat. (Anteckning till min bok om ätstörningar) 

1/10 2017
Jag satt där och bara stirrade in i spegeln. Jag såg hopplöshet, ett äckel och en misslyckad tjej. Jag orkar inte mer.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag fick en fransk frukost och en Paris-resa, sedan gick jag på överraskningsfest för min kompis Cissi som också fyllde år och dagen innan firade jag med en middag på La Bocca med de bästa. Inlägg om det här!

Och min födelsedag i film hittar ni här!

Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018?
Tid till livet, välmående och kvalité.

Nyårslöfte?
Här hittar ni dem!

Högsta önskan just nu?
En bra jävla start på året. Starter är och har alltid varit viktiga för mig.

2018 – Du borde och SKA bli mitt år.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!