APRIL 2017 va soft.

HALLÅ GÄNGET! Vilket underbart väder vi har fått idag, och så ligger jag inne och ruttnar. Så jag tänkte att jag drömmer mig tillbaka lite och kikar in på hur April såg ut år 2017. TA MIG TILLBAKA!!!

Jag var och åt min allra första måltid på den vegetariska lyxkrogen Rutabaga och skålade i champagne för Karl Lagerfeldts skor. Längtar så tillbaka till den lunchen här hemma i sjuksängen…. Se här!

Jag och min gamla poddpartner Anna släppte avsnittet ”Lägg ägg vi vill ha skägg!” och det var härligt. Får mig att må bra idag!

 

Jag knåpade ihop en HELT UNDERBAR vegetarisk bolognese på aubergine.

Jag hade en underbar helg i Småland och viktiga möten.

Processed with VSCO with a5 preset

Jag och ett stort gäng underbara människor tävlade om vem som kunde göra den bästa glassdesserten. Niklas Berglind gjorde en på sallad och mynta och jag på popcorn, ceviche och vanilj.  Se här hur gott det ser ut!! Helt klart bästa upplägget på ett event.

 

Jag firade påsk i Göteborg med världens härligaste gäng!

   

Petra styrde ett så förbannat kul event tillsammans med Björn Borg där vi fick testa på träningsformen Body Wheel. 

Jag hade en helg fylld av både hat och kärlek. Mallan tog examen från handelhögskolan och så utsattes Stockholm för ett terrordåd och jag var på G ut på stan.

Pressdagarna var härliga och jag inser när jag tittar på denna inlägg att jag precis hade kommit hem från min ensamresa på Mallorca.

  

Och jag hade en sista natt i St. Anton tillsammans med Ellinor, Johan och Phille. Vi åt en jäkla massa ost och blev vilda i baren.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Den beiga skjortan du har på näst sista bilden där du dricker vin – var kommer den ifrån? Så sjukt snygg ju!

    Anne 2018-04-22 15:42:36
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!